Sommertræf i Silkeborg, 11.-17. juli 2022

Opdateret 2. juli 2022

NOTE: Man kan fortsat tilmelde sig til sommertræffet, men det er ikke længere muligt at bestille træfmærke. Ønsker man træfmærke, må man kontakte Simon Marsbøl direkte på mail (sm@nmmk.dk).

FOR ENGLISH VERSION, see here.

Sommertræffet foregår på Askehøj Camping, Askhøjvej 18, Gl. Laven 8600 Silkeborg, Danmark, tlf.: +45 86 84 12 82; Mobil: +45 24 98 07 22, e-mail: info@askehoj.dk.

Træffet arrangeres af Midtjyllandsgruppen. Har du spørgsmål, så kontakt Claus Bjerre Sørensen, Nørrekrogen 35, Grauballe, 8600 Silkeborg: tlf.: +45 22 82 87 37, e-mail: NMMK.sommertref@gmail.com.

Nu kan du tilmelde dig til sommertræffet. Klik her for at gå til tilmeldingssiden.

I skrivende stund er både hytter og udlejningscampingvogne stort set booket. Det er vi som arrangører naturligvis rigtig glade for, men samtidig er vi lidt kede af, at der sikkert er flere medlemmer, der gerne ville have lejet en hytte. I Danmark er der desværre ikke samme mængde hytter til rådighed på campingpladserne, som vore norske og svenske venner er vant til. Vi håber I selv afsøger mulighederne for alternativt logi i omegnen, hvis I slet ikke kan bruge eget telt eller campingvogn. Der er f.eks. muligheder for Bed & Breakfast og leje via Airbnb.

Campingpladsen ligger naturskønt og der er fred og ro. Indenfor en radius på 10 kilometer findes gode indkøbsmuligheder. Campingpladsen sælger morgenbrød, og har tilbudt at udvide sortimentet af grillegnede kødvarer i deres lille butik, mens vi holder træf. De har også tilbudt salg af Hancock fadøl til en fornuftig pris. Vi håber, I bakker op om deres satsning.

Vi har lejet et stort telt med både trægulv, borde og stole. Vi sørger for kaffe på kanden i teltet, så det kan bruges som hyggestue. Der bliver mulighed for salg af reservedele o. lign. ved siden af teltet eller evt. i teltet alt efter vind og vejr.

Festmiddagen indtages i teltet og menuen bliver:

Hovedret: Helstegt pattegris med flere slags salat, kartofler og sovs
Dessert: Valgfri hjemmelavet is fra isvogn

Foreløbigt program kan ses her – print det gerne til opslagstavlen :-). Ændringer i programmet kan forekomme.

Tilmelding

VIGTIGT:
I skal selv tilmelde jer til campingpladsen uanset hvilken campingform, I vælger. Hvis I vælger andet logi end campingpladsen, så er det nok at tilmelde til arrangørerne via skema i Norminor eller via hjemmesiden. Personer fra samme husstand som et klubmedlem regnes som medlemmer ved beregning af træfafgift. Tilmeldingsfrist 1. juni 2022. Arrangørerne har brug for nogle oplysninger, så tilmeld jer på tilmeldingssiden eller ved at udfylde tilmeldingsformularen i Norminor nr. 2 og sende den til Claus Bjerre Sørensen, e-mail: NMMK.sommertref@gmail.com.

Hvis du ønsker at stille op i originalklassen skal du have et certifikat. Certifikat kan erhverves på https://www.britishmotormuseum.co.uk/archive/heritage-certificates (pris fra £43 plus porto og afgifter). Er arkivalierne på din bil gået tabt, vil du modtage en erklæring herom. Mod forevisning af denne til arrangørerne udstedes der et særligt klub-certifikat.

Betaling
Betaling kan foregå med kontanter i DKK ved ankomst eller på forhånd ved bankoverførsel. HUSK MEDLEMSNUMMER ELLER NAVN I KOMMENTARFELT!

Bankoverførsel fra Danmark: Reg. nummer 2380 Kontonummer 4384535351

Bankoverførsel fra udlandetKontohaver: Thomas Skipper, Estrupsgade 21, 1. sal th, 8600 Silkeborg, Danmark
IBAN: DK7920004384535351
BIC/SWIFT: NDEADKKK

HUSK: Tilmeldingsfrist 1. juni 2022.

Vi glæder os til at se jer allesammen!

Mange hilsener fra arrangørerne:
Mette og Claus Bjerre Sørensen, Thomas Skipper, Dorthe Frier Hansen og Simon Marsbøll