Sidste chance: Temalørdag hos Dr-Morris, 23. april

Opdateret 27. marts 2022

Vi starter kl. 10 og jeg regner med at slutte ca. kl. 15. Jeg regner med, at vi holder en lille pause fra kl. 12 til ca. kl. 13 (tag evt. selv madpakken med) og værkstedet vil være vært med øl og vand ligesom der vil være kaffe og the dagen igennem. Hvis der tilmelder sig bare nogle få, vil arrangementet blive gennemført. Af hensyn til plads og at alle får glæde af dagen forestiller jeg mig et deltagerantal på max 35.

Skulle der mod forventning være større interesse end de 35 er jeg åben for at gentage arrangementerne evt. efterfølgende lørdage.

Meningen med dagene er ikke at jeg står med den eneste (rigtige) løsning på de forskellige reparationer. Som mange ved er der rigtig meget religion omkring det at eje og reparere en Morris. Men da jeg laver rigtig mange biler her, har jeg en vis erfaring med at få løst de forskellige opgaver. Forhåbentligt kan jeg bidrage med viden som andre kan have glæde af. 

Lørdag 23. april 2022 – tema “Tændings systemet”

Det er gratis at deltage! Tilmelding til Peder Mikkelsen/Dr-Morris tlf. 21 26 40 52 og mail dr-morris@live.dk