Pinsetræffet – 3.-5. juni 2022

24. april 2022

Gudenå Camping øst for Brædstrup er for 10. gang valgt til at huse Pinsetræffet. Hvem ved? Måske kommer der i år til at ske lidt ekstra pga. jubilæet? Vi har reserveret den samme skønne plads, som vi plejer, helt ned til Gudenåen. Adressen er Bolundvej 4, 8740 Brædstrup, Tlf 7576 3070 og mail: info@gudenaacamping.dk, www.gudenaacamping.dk 

Der er hytter ganske tæt ved vores plads. De kan bookes ved henvendelse til campingpladsen. Der er ligeledes forholdsvis kort afstand til toiletter og fællesarealer. Værtsparret på campingpladsen Helle Levring og Ole Vinther tager imod hyttebestilling.

Telte og campingvogne skal ikke tilmeldes på pladsen – kun til Per Madsen, husk at oplyse bo-form.

Programmet vil i øvrigt blive sammensat som følger:

Fredag aften 3. juni – fælles grill – medbring selv maden.

Lørdag 4. juni kl. 10. – køretur.

Lørdag aften 4. juni – fælles grill – medbring selv maden.

Hjemrejse i løbet af søndagen.

Køreturen lørdag vil i år gå til Mølholmgaard købmandsmuseum, som ligger i Grumstrup mellem Horsens og Skanderborg. Tjek evt. deres hjemmeside www.kaffedaasemuseum.dk Der er ingen entré, men de tager gerne imod gamle relevante ting til museet.

Tilmelding til Per Madsen, tlf. 40 78 97 59 eller mail: pmdk@c.dk.