Advarsel om benzintank af glasfiber

5. oktober 2022

Fra Anton Kamp kommer denne opdatering efter advarslen i Norminor nr. 5 om glasfiber benzintanke:

“Advarsel er unødvendig. Det er flere år siden vi stoppede med at lave tanke i glasfiber. Vi fandt aldrig ud af, hvorfor de blev utæt. Alle tanke blev trykprøvet. Eksperterne sagde ellers, at det var et godt materiale og da den originale tank kom tilbage, stoppede vi selvom den koster mange penge. Det bedste er altid det billigste og jeg gør hvad jeg kan for at have det bedste på hylderne. Hvis det ikke findes må vi jo nøjes med det vi kan få, og en ikke så god del er jo bedre end ingen del.

Det er ellers gået meget godt i Sri Lanka og vi laver nu omkring 650 forskellige dele, som kommer her til Danmark. Det meste bliver solgt til kollegerne i England. Efterhånden er det lykkedes at lave en rimelig god kvalitet. Der er jo ragelse nok på markedet af alle ting. Vi må jo gøre hvad vi kan, for at opfylde klubbens formålsparagraf og bevare Morrisen. Heldigvis kan vi få det meste. Bliver det for svært er der risiko for at mange giver op og sælger deres bil til skrot”.