Problemer med hjemmesiden

26. marts 2023

Nyt medlem
Hvis du ønsker at melde dig ind i NMMK, så skal du være hjertelig velkommen og vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben! Vi skal i gang med at lave en ny hjemmeside, så i stedet for at bruge linket til oprettelsesformularen – som ikke altid virker – så send hellere en mail til sekretær Mette Sørensen ms@nmmk.dk.

Arrangementer
Som nævnt på generalforsamlingen skal vi have lavet en ny hjemmeside. Jeg troede, vi kunne klare den sidste tid ved at købe et nyt kalendermodul, men det kan ikke rigtigt arbejde sammen med hjemmesiden, så kalenderen kører noget ustabilt!

Jeg vil derfor i den kommende tid lægge information om arrangementerne direkte på forsiden.

Hvis du/I ændringer til jeres arrangementer eller nye arrangementer, så kontakt mig gerne på mail.

Med venlig hilsen
Susanne A. Matthiesen
sam@nmmk.dk